Arnt-Snorre fant veien vekk fra veggen for godt

En fantastisk historie fra Arnt Snorre som"møtte veggen" tidlig i 20-årene og fikk livet snudd på hodet. Det som før virket enkelt var da tungt og uoverkommelig - og opplevde klinisk depresjon og angst i løpet av året etterpå. Nå er han ikke bare tilbake på bena, men også lært noe som gjør at han aldri treffer veggen igjen.

Her beskriver han det selv.

"Det som før var så komplekst, så vanskelig å forstå og løse, er nå utrolig enkelt. Spørsmål og usikkerhet kan fortsatt oppstå, men jeg trenger ikke møte de. Jeg trenger ikke gjøre noe som helst. Jeg kan se på dem, og ofte så ler jeg. Jeg har det bra, og om jeg ikke har det bra, så har jeg det bra likevel.

Gjennom livet kan man gå se vill i søken etter noe bedre, hva det nå enn er. Det er enkelt å gjøre livet komplekst, men det er i sin enkelhet at det er fantastisk.

Nå har jeg en frihet som jeg før ikke opplevde, og heller ikke visste fant sted. Og når jeg praktisk talt har alt, gjenstår det bare å leve livet.

Heine hjalp meg ved å peke ut veien, og sammen endret vi livet mitt."

Se videoen for å høre hvordan du og kan endre dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *