Coaching for Syria

Hjelp meg å hjelpe Syria

Jeg ønsker å hjelpe flyktningene samtidig som jeg gjør det jeg er god på. Jeg håper du har lyst å hjelpe meg med det.

All inntekt fra strategisamtaler i september 2015 blir gitt til Røde Kors.

Det jeg er er god på er å coache – kunsten å ha kraftfulle og livsendrende samtaler med mennesker. Det ønsker jeg å hjelpe deg med ved å gi deg en strategisamtale. Den verdien du får ut av samtalen donerer du til Røde Kors – slik at vi sammen hjelper flyktningene.

Hvis du sender inn følgende skjema så sier du «ja» til følgende:

 • Vi vil ta kontakt med deg for å finne et tidspunkt som passer (i Trondheim, på telefon eller over Internett).
 • Vi vil ha en 90-120 minutters samtale der du får
  • klarhet i hva du virkelig vil,
  • finner skjulte utfordringer som stopper deg fra å nå dit, og
  • vi lager en personlig handlingsplan for deg.
 • Planen er din og du kan gjøre akkurat hva du vil med den.
 • Etter samtalen donerer du verdien av samtalen til Røde Kors og arbeidet de gjør for flyktninger og Syria. (Forslag: 500 - 5000 kroner)
 • Du har ikke forpliktet deg til noe annet enn denne ene samtalen.

Takk skal du ha for hjelpen og jeg garanterer deg at det vil være verdt tiden din ...

«Jeg hjelper mennesker til å overkomme fryktene sine og leve et suksessfylt og lykkelig liv med hjertet i hånda og ro i sinnet.»

Heine har en imponerende bakgrunn med sivilingeniør- og doktor-grad fra NTNU, men akademia ble for lite sosialt for han. I et stort internasjonalt konsulentselskap fikk han jobbe på team, men det ble fort tydelig at det ikke føltes meningsfylt nok – han ville mer! Derfra tok han spranget inn i det ukjente – drømmen av å kunne leve av å hjelpe andre mennesker å lykkes fra hjertet – og startet sin coachingvirksomhet.