Coaching er verdens mest effektive og kraftfulle verktøy for personlig endring.
 

Coaching og mentoring


Profesjonell coaching gjør varig endring mulig! Og egenskapene til å skape endring er allerede inne i deg.

Likevel, noen ganger sitter vi fast, eller vi beveger oss ikke i den retningen eller det tempo vi ønsker – og det her Heine kommer inn.

Heine er som en navigatør – som personlig coach og mentor hjelper han deg med å finne ut av hva du vil, hvor du vil og hvorfor du vil det – og bevege deg stødig gjennom prosessen i riktig retning. På denne veien vil det dukke opp utfordringer, skam og frykter – Heine hjelper deg til å navigere deg gjennom disse utfordringene med indre ro, motivasjon og livsglede. Og når du er i full fart på vei rundt samme rundkjøringen igjen, så hjelper han deg til å sakke ned farten slik at du beholder retningen og fortsetter reisen mot suksess for det du virkelig ønsker.

Disse store livsendringene har andre fått ut av å jobbe med Heine

 • Retning: Hensikt og mening

  Å finne og leve sine svar på disse spørsmålene: Hva er dypt meningsfylt og givende for meg? Hva er min gave til verden? Hva gir meg glede? Hva er min indre motivasjon?

 • Selvfølelse og selvtillit

  Trygghet og visshet om at man er bra nok. Å leve uten skam og være glad i seg selv. Kjenne kraften og motivasjonen i sårbar styrke. Frihet til å eie og leve ut storheten i seg selv

 • Sex og samliv

  Ha et godt, nærende og støttende samliv med lidenskap og nærhet. Skape drømmeforholdet gjennom ærlighet og kjærlighet.

 • Stressredusering

  Komme seg gjennom livskriser som konkurser, samlivsbrudd, usikre arbeidstider, midtlivskrisen, osv … Leve uten stress, men med en større grad av selvtillit og indre ro. Følelse av frihet. Ha klarhet på prioriteringer og ha nok tid til å glede seg over det viktigste i livet.

 • Flyt, uanstrengthet og suksess

  Tilstedeværelse her og nå. Kjenne på lykke og leve et bekymringsløst liv. Utfordringer er kun læringsmuligheter. Stole på din sannhet og visdom.

 • ... og mye mer ...

  Livet er en unik reise for hver av oss – og hver møter sitt sett med unike utfordringer og potensiale for læring.

Coaching med Heine krever ærlighet, åpenhet og mot. Til gjengjeld får du livsvarig læring, nye muligheter åpner seg opp og du kan oppleve hvor enkelt, vakkert og kraftfullt livet kan være.

Frihet

Profesjonell og personlig coaching:

 • Helhetlig livstransformasjon

  Du ønsker å jobbe med alle livsendringene nevnt ovenfor. Dette er for deg som ikke gir deg før du er i mål. Du ønsker å leve livet du drømmer om og du vet at det er mulig. Og du begynner å få en snikende mistanke om at det er kun deg selv som holder deg tilbake fra å lykkes. Du vet at du ikke utnytter hele potensialet ditt og er klar for å legge den gamle, begrensede historien din bak deg.
 • Småendringer eller større enkeltendring

  Du ønsker noen små endringer i livet ditt som du er klar for å gjøre noe med- og kanskje du ikke helt vet hvordan du skal gå frem for å skape disse endringene. Du mangler motivasjon og begynner gjerne å bli litt lei av å møte på det samme gang på gang, uten å klare å endre det. Du vet at du at snubler deg selv og ønsker støtte til å finne ut hva du vil, hvordan du skal gjennomføre det og lykkes.

Hvis du er klar for varig endring og er villig til å møte opp med ærlighet og finne din sårbare styrke – ta kontakt.

Coaching skjer ansikt-til-ansikt i Trondheim eller på Skype via Internett – og tett oppfølging via tekstmelding og epost.

Du og Heine kommer kun til å jobbe sammen om kjemien fungerer. Alt annet er å kaste bort tid og ressurser for begge parter.


«Jeg elsker å være i et rom sammen med et annet menneske og utforske – varsomt og nysgjerrig – drømmer, frykter, visjoner, utfordringer, hensikt, og hva som fins der innerst inne. Jeg elsker de nesten magiske endringene som skjer når noen tør å åpne seg helt opp og være ærlig med seg selv. Når et menneske plutselig opplever letthet der det før var strev, nærhet der det før var avstand, mot der det før var frykt eller ærlighet der det før var unngåelse … da begynner tårene å dukke opp i øyekrokene mine av rørthet, hårene i nakken reiser seg av frysninger eller hjertet hopper av glede og takknemlighet for å ha privilegiet av å være med på en fantastisk reise.

Jeg har jobbet med selvstendig næringslivsdrivende, coacher, studenter, pensjonister, konsulenter, sivilingeniører og mer til. Det handler ikke om hva du gjør, alder og bakgrunn, men om hvem du er og hvor villig du er til å lære og vokse – selv om den læringen kan oppleves ubehagelig innimellom.

Jeg er ikke her for å være vennen din, terapeuten din eller holde deg i handa – jeg er her for å dyrke storheten i deg – og den personen du vet du kan være. Om du er klar for ærlige tilbakemeldinger fra hjertet og å navigere mot å være deg selv i det livet du virkelig ønsker, så er jeg her for deg.» -Heine

Ta kontakt for en uforpliktende samtale for å se hva vi kan skape sammen.
(Kun seriøse henvendelser)

Coaching med Heine

fordi vi ikke ser egne blindsoner.