De 3 nivåene av connection … og hvorfor være sin egen beste venn

Hva vil det gi å få en sunn og nærende connection til seg selv? Å bli sin egen beste venn? Her er 3 grunner til at det er det viktigste og mest fundamentale stedet å starte. (Se videoen.)


 

  • Livet handler ikke om målet du kommer til, men hvordan du har det på veien. En av de 5 tingene folk angrer på når de ligger på dødsleiet er «Jeg skulle ønske jeg tillot meg selv å være lykkeligere».
  • Mennesker som har det bra med seg selv får bedre relasjoner med andre rundt seg (de er mindre needy og gir energi), de skaper større resultater (de har større tro på seg selv) og bedre resultater (de har større klarhet i hva som er viktig for dem).
  • Det er vist at mennesker som har 3 ganger flere positive enn negative følelser blomstrer, får mer vitalitet og oppnår ting de tidligere bare hadde drømt om.

Dermed kan det å være sin egen beste venn kan sees på som fundamentet for et godt liv og skape en foranding og resultater ute i verden.

På en skala fra 1-10 (der 1 er «som dritt» og 10 er «beste vennen noensinne») hvordan behandler du deg selv?

Tenk godt over spørsmålet … ta det inn .. og være 100% ærlig med deg selv her og nå. Hva kommer du ut med?

Hvis du skårer under 8 så er det ikke bare deg selv på innsiden det går ut over, men også resultatene du skaper ute i verden

BestFriend

Workshop: 3 godt skjulte måter vi undergraver vår egen lykke og resultater ved å ikke være vår egen beste venn …

Denne workshoppen handler om den viktigste relasjonen i livet ditt. Vennskapet til seg selv. Og den er for deg som ønsker å vokse og utvikle deg som menneske og leve et fantastisk liv på veien.

Dato: Torsdag 13.februar 2014: Trykk her for detaljer og påmelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *