Eksklusivt tidlig-ute tilbud - spar 750,-

Endelig indre ro

Enklere enn du har lært

Fra stress og tankekjør til trygg og livsglad

På kanten av Bymarka rett utenfor Trondheim helgen 18.sep - 20.sep (fre kl 19 - søndag kl 16)
(Lett tilgjengelig fra Trondheim sentrum)

Billetten inkluderer overnatting og mat.

NB: Kun 10 plasser grunnet smitteverntiltak


Tidligere video ....

Hvis du allerede vet du er med, klikk på denne linken

Påmelding her

OPPLEVER DU NOEN AV DISSE UTFORDRINGENE?

 • Negative tanker, tankekjør, grubling, anger og bekymring?
 • Ubehagelige og vanskelige følelser (frykt, skam, angst, depresjon, sinne, sorg ...)?
 • Føler du deg ofte utilstrekkelig eller at du ikke er god nok?
 • Stressfull hverdag og vanskelige avgjørelser?
 • Møtt veggen og sliter med å komme deg tilbake på bena?

Da er denne helgen for deg!

Du er ikke alene, og heldigvis finnes det en vei ut av det som ikke involverer å fikse seg selv eller øve på teknikker og øvelser resten av livet.

Faktisk stammer alle disse utfordringene fra de samme misforståelsene.

Mer om det lengre nede ... først litt kjapt om oss to som skal ha


Heine Kolltveit
Har jobbet som coach fulltid i 8 år og hjelper folk med å slutte å stresse, komme seg tilbake på bena etter å ha møtt veggen - og aldri møte den igjen.

Maiken Sneeggen
Yogalærer og coach.
Hjelper folk til å oppleve dyp indre ro og leve mer i forankring i seg selv - friskere og gladere.

 

TYPISKE UTFALL OG RESULTATER

Vi har hatt slike helger tidligere og dette er typiske resulater som blir rapportert tilbake til oss fra deltakerne 2-3 måneder etterpå:

 • Mer frihet og glede

  Vårt sinn og vår opplevelse er bestemt av noen fundamentale "byggesteiner". Med forståelsen av disse enkle byggesteinene så opplever man større frihet og glede.

 • Større letthet og indre ro

  Det blir enklere å være deg, si hva du mener og bry mindre deg om hva andre tenker og mener. Du tar livet mindre seriøst og håndterer utfordrende ting med større letthet.

 • Bedre livskvalitet

  Du vil naturlig oppleve flere og lengre oppturer. Og de nedturene du får vil du ta med større ro og fatning, som gjør at de varer kortere og blir færre av de.

 • Enkel endring

  Vi har ofte lært at endring er vanskelig og at det er stressende. Når vi ser kilden til endring, så oppstår endringen lettere. Både endringer som blir "påtvunget" fra livet og de du selv ønsker.

 • Nye gode vennskap

  I løpet av en slik helg knyttes ofte vennskapsbånd - fordi man går dypt sammen, får tillit og snakker om ting som betyr noe. Og det med noen som er på tilsvarende reise som deg selv!

 • Lære sammen

  Ofte så er det noen andre sier, akkurat det du trenger å høre. Og å dele av din egen forståelse og visdom til andre forsterker din egen læring + at du kommer i mer kontakt med visdommen i deg.


FOR Å VÆRE HELT ÆRLIG MED DEG

De mulige utfallene vi beskriver (som feks frihet, livsglede og letthet i livet) er vanlige resultater, men hvor mye endring som skjer varierer fra person til person.

Dine resultater, læring og vekst er avhengig av blant annet din nysgjerrighet og lyst til å se noe nytt.

Legg merke til at analytiske evner, stilling, alder og hvor flink du var på skolen IKKE er en del av faktorene.

Alle har evnen til å lære dette, men det kreves at du åpen for å sette spørsmålstegn ved noen etablerte "sannheter" for å kunne se en dypere sannhet.

Med det sagt ... la meg gå videre ...

For enkelt til å være sant!

FRA "DET KAN IKKE VÆRE SÅ ENKELT" TIL "HVORFOR HAR INGEN FORTALT MED DETTE FØR?"

En veldig vanlig reaksjon når folk møter denne forståelsen er at det høres for godt ut til å være sant. Det kan jo ikke være så enkelt.

Og så når aha-øyeblikket kommer så begynner man å lure på hvorfor ingen har sagt dette før?

Og etterpå gir det ikke lengre mening å gå tilbake til den gamle måten å forstå tanker, følelser og verden på.

Løsningen finner man alltid i enkelhet! Ikke i strev og kaos.


FOR TYDELIGHETS SKYLD

Først av alt:

Denne workshoppen er sannsynligvis ikke som du er vant med. Du vil ikke få noen strategier, teknikker eller 7-stegs planer for å bli lykkelig, glad i deg selv, slippe dårlige tanker eller bli kvitt følelser eller stress.

Det du (blant annet) vil få er innsikt i hvor følelser som frihet, lykke, indre ro, trygghet og kjærlighet kommer fra. Og hvor følelser som stress, angst, skam, frykt, sinne, ensomhet, nedfor, utafor, avvisning og depresjon kommer fra.

Og når du skjønner det så trenger du ikke teknikker, verktøy eller strategier lengre.

Et banalt eksempel: Når du skjønner at døren du prøver å åpne er ei skyvedør så trenger du ikke verktøy for å åpne den lengre.

Når du forstår dørens (tankenes, sinnets og bevissthetens) natur så trenger du ikke verktøy, teknikker eller strategier lengre.

For det andre:

Dette er ikke terapi. Det viser seg at når vi skjønner tankenes og sinnets natur - så selv-korrigerer vi helt naturlig. Vi har innebygd mental helse og velvære når vi ikke tenker oss bort fra det.


HVA SKJER I PRAKSIS?

Mat og overnatting er inkludert. Frokost, lunsj og middag på lørdag og frokost og lunsj på søndag. Du vil få servert god, næringsrik og sunn mat! (Si fra om du har allergier eller spesielle behov)


 • Vi møtes på hytta fredag kveld klokken 19 til en liten intro før vi blir kjent gjennom noen enkle øvelser. Det er utrolig hvor fort man kan bli godt kjent med noen og bygge en dyp tillit i gruppen.
 • Lørdag: Etter frokost starter vi klokken 9:30 på morgenen med utforskning av noen enkle prinsipper. Dagen vil deles opp i 3 hovedbolker med to lengre pauser til lunsj og middag. Vi vil også ha flere små pauser underveis.
 • Underveis vil det være lærerike historier, metaforer, refleksjon og massevis av rom for spørsmål og dialog.
 • På søndag starter vi også opp klokken 09:30 og så har vi to hovedbolker - en før og en etter lunsj - før vi avrunder til klokken 16.
 • Om du blir sliten eller "hodet blir fullt" så kan du når som helst ta en pause, legge deg ned, gå deg en tur eller lignende. Det er fullt lov å ta vare på seg selv

INVESTERINGEN

Prisen er egentlig 5.497,-. Vi vet at denne langhelgen er verdt så utrolig mer enn dette. (Hva er verdien av indre ro, mental helse og glede?) Samtidig har vi så utrolig lyst å dele disse gavene av noen innsikter videre med deg og hjelpe deg å fordype forståelsen din.

Hvis du vil melde deg på, la oss vite det så fort som mulig og så ordner vi det for deg. Svar på eposten du fikk og si fra at du er med, eller fyll ut påmeldingsskjema nedenfor.

NB: Kun 10 deltakere pga smitteverntiltak

Fyll inn skjemaet for påmelding til kun 5.497,-

Datoer: 18.-20.sep 2020 (fredag klokken 19 - søndag klokken 16)

Inkludert 2 overnattinger og mat


Anbefalinger fra tidligere deltakere

"Heine og Maiken er gode varme mennesker som virkelig hjelper deg å finne trygghet, ro og kjærlighet til deg selv, veien hjem... Hvem er du som menneske kommer tydelig fram i løpet av noen timer i lag med de❤️ kan virkelig anbefale dette på det varmeste..."
- Torill Kvål

"Var så godt å være der, flotte folk, romslig mot hverandre. SUPER LÆRERIKT!! Og "teknikken" er bare så deilig når jeg klarer det. Jeg sier bare WOW DETTE ER HERLIG!!"
- Gro Karlsen, 57 år

"Verdt hver krone, verdt hvert minutt"
- Spesialpedagog, 51 år

"Etter et møte med den berømte veggen og et liv der det føltes som om håndbrekket sto på, var ei helg med Maiken og Heine utrolig forløsende. Gode samtaler og eksempler det var utrolig lett å kjenne seg igjen i ga en god del aha-opplevelser."
- Eirin, 45 år

“Anbefaler alle som helt enkelt ønsker å ha det godt å melde seg på denne samlingen. Etter min erfaring er samlingen for deg som ønsker å leve et enklere, bedre og mer opplevelsesrikt liv uten å måtte lære noe nytt, endre på noen vaner du har eller din hverdag generelt sett som eksempelvis jobb- og finansiell situasjon, sivilstatus eller noe annet. Høres nesten litt for godt ut til å være sant, men det er det faktisk. Du kan helt enkelt møte opp med hendene i bukselomma, uten noen forberedelser. Du trenger faktisk ikke å gjøre noen ting på Heine og Maikens samling. Det er rett og slett bare å legge the hustle and bustle of everyday life til siden, lene seg tilbake, spise god mat, lytte litt og bare slappe av. Så ordner ting seg. Det gjorde i hvert fall det for meg. Er du litt nysgjerrig, ta en titt og sett av ei helg. Og hvis du nøler litt, så er det helt kult. Det er litt av sjarmen.”
– Arnt Snorre Rogstad, 26 år

"Kan anbefale å være med. Ellers; mandag når jeg skulle ut å kjøre, da måtte jeg stille opp speilet i bilen min. Jeg var blitt rettere i ryggen........."
- Ann Kristin, 50 år

"Jeg anbefaler kurset til Heine på det varmeste...Han er fantastisk og gjør dette til en nydelig opplevelse. Jeg blir iallefall med på neste kurs 🙂"
- Marit Hammer, markedsansvarlig

"Anbefaler på det sterkeste å bli med Heine og Maiken inn i et magisk univers. I dette universet falt jeg ned i dyp ro og tilstedeværelse, og det var som å bade i ubetinget kjærlighet en hel helg. Å lytte til det de snakket om, var en opplevelse av å lytte med hele kroppen og ikke bare med ørene. De snakket til hjertet og ikke til hodet. I dette badet åpnet det seg opp nye innsikter hos meg selv, og jeg fikk ta del i en enorm glede ved å vitne de andres opplevelse av deres reise og deres innsikter. Samholdet var sterkt, og reisen vi hadde sammen denne helgen vil jeg bære med meg i livet mitt som en kjær skatt. Dypt takknemlig for å få lov å delta denne helgen med alle som var med. Og en helt spesiell takk til Maiken og Heine for å legge forholdene så godt til rette og dele så ekte av deres kunnskap. Takk."
- Astri, 38 år