En mulighet for å jobbe med Heine og Maiken ansikt-til-ansikt

Ny dato: 1-3. mars 2019

… vi gjentar suksessen …

Fra Heine Kolltveit og Maiken Sneeggen
Trondheim, november 2018.

Kjære herlige menneske,

Ja, du ja … 🙂

Vi tror du vil være enig med oss når vi sier:

Det er en strevsom heltidsjobb å skulle være lykkelig, positiv og god nok hele tiden. Særlig de gangene du slettes ikke har det slik på innsiden. De gangene du føler deg utafor, nedfor, redd, trist, sint, frustrert, bekymret, skamfull, osv.

Da er det fort gjort å enten grave seg ned eller begynne å jobbe hardt for å komme seg ovenpå igjen.

Men det trenger ikke være sånn:

Det viser seg at det finnes noen ganske enkle og innlysende (når man ser de) innsikter som gir mer ro, lykke og, ikke minst, frihet til å være deg akkurat som du er.

Og det UTEN at det krever en teknikk eller steg-for-steg-plan.

Endelig fri – Fra stress og bekymring til trygg og livsglad

Vi holder en helge-workshop et lite stykke utenfor Trondheim 1-3. mars fra fredag kveld til søndag ettermiddag, og vi vil sjekke om du har lyst å komme.

Det er en eksklusiv mulighet til å JOBBE DIREKTE MED HEINE OG MAIKEN og vi vil dele med deg de innsiktene og aha-øyeblikkene som hjalp oss og hjelper kundene våre oppleve MYE mindre stress, MYE større frihet og MYE mer livsglede.

I tillegg er det masse tid til å få feedback og svar på dine egne utfordringer og spørsmål sånn at du får læring som er relevant for akkurat deg.

Kort sagt:

Livet blir mindre stressende og en god del enklere helt automatisk når man skjønner dette.

Det vil bli en liten, personlig opplevelse der du vil få muligheten til å få spesifikke råd og individuell hjelp fra oss på dine egne utfordringer på din reise.

Vi vil også «av-mystifisere» noen av mytene rundt personlig endring og vekst som noen ganger får oss til å gå lange omveier og tro at endring må være vanskelig, krevende eller til og med umulig. Det stemmer ikke.

Med ei hel helg så vil du få masse tid og muligheter til å oppdage med egne øyne og i din egen opplevelse hvor enkelt det kan være.

Nysgjerrig på å høre mer?

Fyll inn følgende skjema for å få tilsendt mer info – helt uforpliktende.

(Hvis skjemaet «henger seg» og du ikke blir videresendt, ta kontakt via den blå knappen nederst i høyre hjørne)

 

«Var så godt å være der, flotte folk, romslig mot hverandre. SUPER LÆRERIKT!! Og «teknikken» er bare så deilig når jeg klarer det. Jeg sier bare WOW DETTE ER HERLIG!!»
– Gro Karlsen, 57 år

“Heine besitter kunnskap, erfaring og mellommenneskelige egenskaper som han bruker tidsriktig for å hjelpe deg med å finne veien ut av skogen og dit de aller fleste ønsker å være, meg selv inkludert. Heines hjelp og veiledning har endret livet mitt, og som de aller fleste så ønsker vi alle endring. Vi leter bare på feil sted. Heine hjelper deg med å finne det riktige stedet, og hvis du stiller deg åpen og imøtekommende med dine tanker, følelser og problemer, så vil du også finne det du søker etter med Heine som guide.”
– Arnt Snorre Rogstad, 24 år

«Kan anbefale å være med. Ellers; mandag når jeg skulle ut å kjøre, da måtte jeg stille opp speilet i bilen min. Jeg var blitt rettere i ryggen………»
– Ann Kristin, 50 år

«Jeg anbefaler kurset til Heine på det varmeste…Han er fantastisk og gjør dette til en nydelig opplevelse. Jeg blir iallefall med på neste kurs 🙂»
– Marit Hammer, markedsansvarlig

«Det har vært nydelig å bli kjent med deg som kursleder. Du har en ro og ektehet som gjør at jeg stoler på deg og lytter til det genuine du formidler. Du legger mye av deg selv i praksisen din og det er godt å være tilstede på dine timer 🙂 Og jeg liker den snille, varme og omsorgsfulle stemmen din på lydfilene. Du gir gode instruksjoner og er tilstede i det du gjør. Tusen hjertelig takk Maiken ❤»
– Sissel

«Du [Maiken] er en fantastisk kursholder, du får meg til å slappe av mer enn jeg noen gang har klart. Jeg klarer endelig å puste skikkelig. Takk!»
– Sonja

“Anbefaler dette kurset til de som ønsker å utforske egne tanker og følelser i en rolig og fin setting.”
– Asle Gylland-Jordhøy 32 år

«Spennende og tankevekkende”
“Gir deg et nytt syn på livet”
“Heine er en coach det er verdt å lære fra. Fin kursatmosfære.”
“Annerledes. Øyeåpner!”