En mulighet for å jobbe med meg ansikt-til-ansikt

Ny dato: 1-3. juni 2018

Dette eventet er over!

Klikk på knappen for å komme til de neste event

Fra Heine Kolltveit
Trondheim, april 2018.

Kjære venn,

Jeg tror du vil være enig med meg når jeg sier:

Det er en strevsom heltidsjobb å skulle være lykkelig, positiv og god nok hele tiden. Særlig de gangene du slettes ikke har det slik på innsiden. De gangene du føler deg utafor, nedfor, redd, trist, sint, frustrert, bekymret, skamfull, osv.

Da er det fort gjort å enten grave seg ned eller begynne å jobbe hardt for å komme seg ovenpå igjen.

Men det trenger ikke være sånn:

Det viser seg at det finnes noen ganske enkle og innlysende (når man ser de) innsikter som gir mer ro, lykke og, ikke minst, frihet til å være deg akkurat som du er.

Og det UTEN at det krever en teknikk eller steg-for-steg-plan.

Jeg holder en helge-workshop et lite stykke utenfor Trondheim 9-11. februar fra fredag kveld til søndag ettermiddag, og jeg vil sjekke om du har lyst å komme.

Det er en eksklusiv mulighet til å JOBBE DIREKTE MED MEG og jeg vil dele med deg de innsiktene og aha-øyeblikkene som hjalp meg og hjelper kundene mine bli oppleve større frihet og mer lykke.

I tillegg er det masse tid til å få feedback og svar på dine egne utfordringer og spørsmål sånn at du får læring som er relevant for akkurat deg.

Kort sagt:

Livet blir mindre stressende og en god del enklere helt automatisk når man skjønner dette.

Det vil bli en liten, personlig opplevelse der du vil få muligheten til å få spesifikke råd og individuell hjelp fra meg på dine egne utfordringer på din reise.

Jeg vil også «av-mystifisere» noen av mytene rundt personlig endring og vekst som noen ganger får oss til å gå lange omveier og tro at endring må være vanskelig, krevende eller til og med umulig. Det stemmer ikke.

Med ei hel helg så vil du få masse tid og muligheter til å oppdage med egne øyne og i din egen opplevelse hvor enkelt det kan være. NB! Hva du får ut av det er selvfølgelig avhengig av at du er åpen for ny innsikt og for å avlære noe gammelt.

Siden det også inkluderer overnatting vil du virkelig ha muligheten til å la resten av verden gå og fokusere på den viktigste personen i ditt liv (deg selv) ei hel helg.

Det er lagt opp til å være en varsom og god helg for alle, sånn at du kan føle deg trygg, lene deg tilbake, stole på prosessen og sitte igjen med en fin følelse.

Dette eventet er over!

Klikk på knappen for å komme til de neste event

Fyll inn følgende skjema for å få tilsendt mer info – helt uforpliktende.

 

«Jeg anbefaler kurset til Heine på det varmeste…Han er fantastisk og gjør dette til en nydelig opplevelse. Jeg blir iallefall med på neste kurs :)»
– Marit Hammer, markedsansvarlig

“Heine besitter kunnskap, erfaring og mellommenneskelige egenskaper som han bruker tidsriktig for å hjelpe deg med å finne veien ut av skogen og dit de aller fleste ønsker å være, meg selv inkludert. Heines hjelp og veiledning har endret livet mitt, og som de aller fleste så ønsker vi alle endring. Vi leter bare på feil sted. Heine hjelper deg med å finne det riktige stedet, og hvis du stiller deg åpen og imøtekommende med dine tanker, følelser og problemer, så vil du også finne det du søker etter med Heine som guide.”
– Arnt Snorre Rogstad, 24 år

“Anbefaler dette kurset til de som ønsker å utforske egne tanker og følelser i en rolig og fin setting.”
– Asle Gylland-Jordhøy 32 år

«Spennende og tankevekkende”
“Gir deg et nytt syn på livet”
“Heine er en coach det er verdt å lære fra. Fin kursatmosfære.”
“Annerledes. Øyeåpner!”