Eksklusiv invitasjon

Våkn opp, Ellingsvatnet sør for Trondheim, 9-11.februar 2017 (fre kl 19 – søndag kl 16)
(Transport organiseres ved behov)

Hvis du allerede vet du er med, meld deg på ved å svare på eposten og si at du er med, eller skriv inn navn og epost i skjemaet lenger ned på siden.


OPPLEVER DU NOEN AV DISSE UTFORDRINGENE?

Det er enkelte utfordringer som går igjen … så her er noe som garantert blir tatt opp i løpet av en slik event.

 • Negative tanker, grubling, anger og bekymring
 • Ubehagelige og vanskelige følelser (frykt, skam, sinne, sorg …)
 • Skam og opplevelsen av å ikke-være-bra-nok
 • Stress og vanskelige avgjørelser
 • mye mer

I tillegg så kan du ta opp akkurat det du vil. Sånn at du får svar på nøyaktig de utfordringene du møter.TYPISKE UTFALL OG RESULTATER

 • Mer frihet og glede

  Vårt sinn og vår opplevelse er bestemt av noen fundamentale «byggesteiner». Med forståelsen av disse enkle byggesteinene så opplever man større frihet og glede.

 • Større letthet og indre ro

  Det blir enklere å være deg, si hva du mener og bry mindre deg om hva andre tenker og mener. Du tar livet mindre seriøst og håndterer utfordrende ting med større letthet.

 • Bedre livskvalitet

  Du vil naturlig oppleve flere og lengre oppturer. Og de nedturene du får vil du ta med større ro og fatning, som gjør at de varer kortere og blir færre av de.

 • Enkel endring

  Vi har ofte lært at endring er vanskelig og at det er stressende. Når vi ser kilden til endring, så oppstår endringen lettere. Både endringer som blir «påtvunget» fra livet og de du selv ønsker.

 • Nye gode vennskap

  I løpet av en slik helg knyttes ofte vennskapsbånd – fordi man går dypt sammen, får tillit og snakker om ting som betyr noe. Og det med noen som er på tilsvarende reise som deg selv!

 • Lære sammen

  Ofte så er det noen andre sier, akkurat det du trenger å høre. Og å dele av din egen forståelse og visdom til andre forsterker din egen læring + at du kommer i mer kontakt med visdommen i deg.

Dette er for godt til å være sant!Mr. Skeptisk (omtrent alle som får aha-opplevelsen)

EN VIKTIG ADVARSEL

De mulige utfallene jeg beskriver (som feks frihet, livsglede og letthet i livet) er vanlige resultater, men hvor mye endring som skjer varierer fra person til person.

Dine resultater, læring og vekst vil være avhengig av en hel mengde faktorer som blant annet åpenhet, sårbarhet, nysgjerrighet og tilstedeværelse.

Legg merke til at analytiske evner, stilling, alder og hvor flink du var på skolen ikke er en del av faktorene.

Alle har evnen til å lære dette, men det kreves at du åpen for å sette spørsmålstegn ved noen etablerte «sannheter» for å kunne se en dypere sannhet. Hvis det ikke er deg akkurat nå, SÅ ER IKKE DENNE WORKSHOPPEN FOR DEG.

Med det sagt … la meg gå videre …


FRA «DET KAN IKKE VÆRE SÅ ENKELT» TIL «HVORFOR HAR INGEN FORTALT MED DETTE FØR?»

En veldig vanlig reaksjon når folk møter denne forståelsen er at det høres for godt ut til å være sant. Det kan jo ikke være så enkelt.

Og så når aha-øyeblikket kommer så begynner man å lure på hvorfor ingen har sagt dette før?

Og etterpå gir det ikke lengre mening å gå tilbake til den gamle måten å forstå tanker, følelser og verden på.


FOR TYDELIGHETS SKYLD

Først av alt:

Denne workshoppen er sannsynligvis ikke som du er vant med. Du vil ikke få noen strategier, teknikker eller 7-stegs planer for å bli lykkelig, glad i deg selv, slippe dårlige tanker eller bli kvitt følelser eller stress.

Det du (blant annet) vil få er innsikt i hvor følelser som frihet, lykke, indre ro, trygghet og kjærlighet kommer fra. Og hvor følelser som stress, angst, skam, frykt, sinne, ensomhet, nedfor, utafor, avvisning og depresjon kommer fra.

Og når du skjønner det så trenger du ikke teknikker, verktøy eller strategier lengre.

Et banalt eksempel: Når du skjønner at døren du prøver å åpne er ei skyvedør så trenger du ikke verktøy for å åpne den lengre.

Når du forstår dørens (tankenes, sinnets og bevissthetens) natur så trenger du ikke verktøy, teknikker eller strategier lengre.

For det andre:

Dette er ikke terapi. Det viser seg at når vi skjønner tankenes og sinnets natur – så selv-korrigerer vi helt naturlig. Vi har innebygd mental helse og velvære når vi ikke tenker oss bort fra det.


HVA SKJER I PRAKSIS?

 • Vi møtes på hytta fredag kveld klokken 19 til en liten intro før vi blir kjent gjennom noen enkle øvelser. Det er utrolig hvor fort man kan bli godt kjent med noen og bygge en dyp tillit i gruppen.
 • Etter frokost starter vi klokken 9:30 lørdag morgen med utforskning av noen enkle prinsipper. Dagen vil deles opp i 3 hovedbolker med to lengre pauser til lunsj og middag. Vi vil også ha flere små pauser underveis.
 • Underveis vil det være lærerike historier, metaforer, øvelser, leker, refleksjon og massevis av rom for spørsmål og dialog.
 • På søndag har vi to hovedbolker – en før og en etter lunsj – før vi avrunder til klokken 16.

Mat og overnatting er inkludert. Frokost, lunsj og middag på lørdag og frokost og lunsj på søndag. Du vil få servert god, næringsrik og sunn mat! (Si fra om du har allergier eller spesielle behov)


TIL Å BLI FLAU AV

Prisen er 2997,-. Dette er så lavt at jeg er nesten flau over det. Jeg vet at denne helgen er verdt så utrolig mer enn dette. Samtidig har jeg så utrolig lyst å dele disse gavene av noen innsikter videre med deg og hjelpe deg å fordype forståelsen din.

Hvis du vil melde deg på, la meg vite det så fort som mulig og så ordner jeg det for deg. Svar på eposten du fikk og si fra at du er med, eller fyll ut påmeldingsskjema nedenfor.

Det er kun
10
billetter igjen

Til kun 2997,-


ANBEFALINGER

«Jeg anbefaler kurset til Heine på det varmeste…Han er fantastisk og gjør dette til en nydelig opplevelse. Jeg blir iallefall med på neste kurs :)»
– Marit Hammer, markedsansvarlig

«Heine besitter kunnskap, erfaring og mellommenneskelige egenskaper som han bruker tidsriktig for å hjelpe deg med å finne veien ut av skogen og dit de aller fleste ønsker å være, meg selv inkludert. Heines hjelp og veiledning har endret livet mitt, og som de aller fleste så ønsker vi alle endring. Vi leter bare på feil sted. Heine hjelper deg med å finne det riktige stedet, og hvis du stiller deg åpen og imøtekommende med dine tanker, følelser og problemer, så vil du også finne det du søker etter med Heine som guide.»
– Arnt Snorre Rogstad, 24 år

«Anbefaler dette kurset til de som ønsker å utforske egne tanker og følelser i en rolig og fin setting.»
– Asle Gylland-Jordhøy 32 år

“Spennende og tankevekkende”
“Gir deg et nytt syn på livet”
“Heine er en coach det er verdt å lære fra. Fin kursatmosfære.”
“Annerledes. Øyeåpner!”