Til deg som ønsker å ha det bedre

Har du tenkt på at kanskje

 • bekymringer,
 • anger,
 • stress,
 • usikkerhet,
 • lav selvfølelse,
 • lav selvtillit,
 • … og andre negative tanker og følelser

… har samme opphav?

… og dermed også SAMME LØSNING?

Innsikt, forståelse og varig endring

Og når du ser dette opphavet, så er det ikke lenger bruk for noe teknikk for å fikse det eller deg selv. Løsningen sier seg selv – og det som virket som å være en strevsom utfordring – plutselig ikke er et problem lengre.

Vi mennesker har en helt fantastisk evne til å lære – og når vi virkelig lærer noe så får vi ny innsikt og forståelse.

Det er som å få en linse på verden som hjelper deg å se alt fra et større eller bedre perspektiv.

Ikke fordi vi «tenker positivt», men fordi vi har sett en dypere sannhet.

 

Det er litt som når du prøver å løse en sånn pusle-nøtt (som den på bildet. Poenget er å få de to kulene til å henge på samme del av snora.) Det kan virke helt umulig å få det til, men når en først har skjønt hvordan det gjøres så blir det både en selvfølge og enkelt:

«Aha – det er sånn det fungerer!»

Og vipps! Så blir det som før var vanskelig enkelt.

Et kjapt eksempel til: Når vi tror at verden er flat så må vi passe på å ikke falle utfor kanten – en kan bli både redd og bekymret. Når en så virkelig skjønner at verden er rund, så slutter man å bekymre seg helt naturlig.

Ny innsikt («verden er egentlig rund») gir endring som varer.

Transformativ workshop i Trondheim

Velkommen til en hel lørdag med meg. I tillegg har jeg med dyktige Roger Kvaløy. I byen med «Lykkens portal» (gamle bybro) har vil vi vise deg en ekte portal til mer lykke og indre ro.

Er du villig til å åpne opp for å se noe helt nytt? Da er du velkommen til å bli med en hel dag med oss.

Workshoppen kalles transformativ fordi det du (av)lærer skaper varig endring.

Det handler ikke om en teknikk som du må huske å gjøre – det er ganske enkelt en dypere forståelse og innsikt i tankenes natur – som automatisk skaper endring.

Tid og sted:
Lørdag 16. september kl 10:00 – 16:00, Trondheim

PS: Om du leter etter en unnskyldning for å besøke Trondheim så er det denne.

Billett

1.997,-

 • Inkludert lunsj
 • Inkludert frukt og te/kaffe


Kupongkode:    


Fleksi-billett

-

 • Alternative betalingsmåter?
 • Nedbetalingsplan?
 • Send forespørsel!

Ta kontakt

Om workshopholderene

Heine Kolltveit
For 7 år snudde Heine opp-ned på karrieren sin. Fra å ha doktorgrad i data startet han da sin utdannelse hos Norsk Coach Akademi med sertifiseringen gjennom verdens største coachorganisasjon International Coach Federation (ICF).

Han har senere gått coachingkurs fra Insight Consulting kalt «The Arts» og har vært gjennom Generating Transformative Change kurs (4 retreats i USA) med Pacific Integral i Seattle to ganger – først som deltaker og deretter som mentor.

Men den formelle læringen satt til side:
«For å være helt ærlig med deg så har den aller mest verdifulle læringen vært gjennom å bli coachet selv. Jeg har vært så heldig å hatt to coacher i tilsammen 3 år som har vært helt fantastisk. Det koker ned til at jeg kan ikke ta folk lengre eller dypere enn jeg har vært i meg selv.»

Med 7 års coach-erfaring hjelper Heine deg med å kraftfullt navigere mot et autentisk liv fylt av livsglede, mening og nærende relasjoner til andre.Heine Kolltveit, 37 år
Roger Kvaløy, 50 år.

Roger Kvaløy
Roger er IT utdannet og jobbet ca 20 år IT bransjen før han i 2009 etterutdannet seg som coach og har nå over 7 års erfaring med å hjelpe mennesker.

I 2015 var Roger med som coach i TV2 serien Sykt Perfekt hvor han blant annet hjalp unge jenter som slet med sosial angst, panikk angst og andre typer mentale lidelser.

Siden våren 2017 har Roger Kvaløy også vært engasjert i prosjektet «Veien Videre» hos Treider Fagskoler hvor han hjelper unge menneske som er ‘fanget’ i NAV systemet.

Roger står bak Coach Cafe AS og hjelper mennesker i alle faser i livet. Hjelper bedrifter, ledere og ansette slik at bedrifter får økt sin effektivitet, kreativitet, beslutningsevne, redusere stress, oppleve færre konflikter samt skaper bedre relasjoner. Brenner for god mental helse, og hjelper ungdom og vokse som sliter med psykiske lidelser.

Anbefalinger

«Vil absolutt anbefale denne metoden til alle som har mye å stri med. Det som overasket meg mest med denne metoden er at den er så effektiv her får du jobbet med selve årsaken til det som plager deg, gjør deg usikker, gjør deg redd, gjør at du skammer deg, kunne gjøre egentlig det du vil pluss alt det andre.
Det å kunne slippe alle disse vonde følelsene er virkelig en gave til deg selv.
Denne metoden kan også brukes spontant når situasjoner eller hendelser oppstår i hverdagen. Dette er en gave til selve livet.»Trond J
«[Jeg var] nedbrutt av dårlig selvbilde og utslitt av samfunnets krav, og jeg hadde et inderlig håp om at livet kunne være noe mer. […] Jeg har lært å elske meg selv, og være glad i muligheten over å utforske mitt menneskelige potensiale. Det har gitt meg en indre ro og en naturlig lyst til å oppsøke det som gir meg glede – og da blir livet så mye lettere å leve!»Kristin SW
«Dette har gitt meg ny innsikt til å kjenne på en takknemlighet til livet. Dette gir en innvendig ro i situasjoner som før ledet til en stressfølelse. Innsikten har gitt en permanent endring i mitt yrkes- og privat-liv. Anbefales på det varmeste.»Mann, sivilingeniør, 50 år

Vanlige spørsmål

Hva skjer egentlig på workshoppen?

For deg som ikke har vært på en transformativ workshop før så er det ikke alltid så lett å skjønne på forhånd hva som skal skje. Kort fortalt så går det på å få noen aha-øyeblikk. Det vil skje gjennom dialog, foredrag og enkle øvelser. Disse øvelsene vil hjelpe deg til å gå ut av vante tankemønster og se en dypere sannhet.

Er dette en sekt eller religøst i noen form?

Nei, det handler kun om å vokse som menneske og du står fritt til å beholde det livssynet du har. Tankers og følelser ser ut til å være en del av det å være menneske uansett hvilket livssyn man har.

Har du flere spørsmål: Ta kontakt