Å komme hjem: Fra stresset og deppa til «urokkelig trygghet» og boblende glede

Jeg vil komme med en kontroversiell påstand.

Det du søker er å «komme hjem». Du vet det bare ikke enda.

(Først en advarsel: Det som deles nedenfor kan fort falle i kategorien «for godt til å være sant». Og ja, selv om utfallene selvfølgelig varierer noe når vi jobber med folk, og Elins oppdagelser og resultater er absolutt helt fantastiske, så er det som beskrives slett ikke uvanlig.)Å komme hjem

Først litt bakgrunn:

Du trenger ikke å lære deg noen flere teknikker for å bli kvitt tankestøy og stress. Du trenger ikke å fikse deg selv for å bli god nok. Du trenger ikke «bare å fullføre en ting til» for å finne indre ro. Du trenger ingenting av det for å komme deg tilbake på bena og ikke møte veggen igjen.

Spesielt så trenger du ikke MER du skal mestre når du allerede er sliten, stressa og overveldet.

Det vi alle sammen søker til syvende og sist er å «komme hjem». Vi leter bare etter det på feil sted.

Hva er det så å «komme hjem»? Jeg fikk en epost fra Elin som beskriver dette utrolig bra, så jeg tenkte å la deg lese den.

(Jeg har fått tillatelse til å gjengi den her og har kun uthevet noe av skriften. Kjetil og Maiken er en del av det fantastiske teamet her på Heine Kolltveit Coaching.)

 


«Komme hjem»

Tusen takk Heine, Kjetil og Maiken for at dere har vist meg «veien hjem til meg selv igjen» eller egentlig å se/oppdage at jeg egentlig alltid har vært og er «hjemme», og en del av noe større enn meg selv, men at det bare har sett ut som om jeg har vært en annen plass. Rart hvordan livet nå oppleves helt annerledes, når det egentlig, ytre sett, er helt det samme. Samme mann, barn, jobb, hus, venner osv…, men likevel oppleves alt som «nytt»

Jeg kjenner på; ♥️♥️♥️

Overveldende takknemlig for disse nye oppdagelsene og alle mulighetene som ligger i å bare leve livet og se hva som dukker opp.

Noen av mine foreløpige oppdagelser:

 • At jeg ikke trenger å ta alt som skjer (oppstår) så seriøst og alvorlig. Innsikten i at følelser, tanker, ja, all opplevelse skifter, og noe nytt skapes kontinuerlig. Takk Kjetil, for at du hjalp meg å se livets kontinuerlige midlertidighet, og den friheten som ligger i det.
 • Jeg opplever nå en trygghet, som er helt urokkelig, grunnleggende og helt uavhengig av omgivelsene rundt meg. Helt rått Heine, hvordan det å lytte til modulene bare fikk disse tingene til å ramle på plass i meg.
 • Angsten er borte, ser bare snurten av den av og til, men den har ikke has på meg lengre.
 • Depresjonen er sluppet ut/fri, og følelsene får nå komme og gå som de gjør uten at jeg trenger å skjule de, holde de fast eller gi de mer betydning ved å legge mer til eller tenke de større eller mindre enn de er.
 • Boblende glede kommer oftere og oftere, plutselig og helt uten grunn.
 • Kjærlighet til livet, medmennesker, natur, øyeblikket.
 • De små øyeblikkene der jeg er helt og fullt der og da, helt til stede i opplevelse/nåtid. De blir bare flere og flere.
 • Tilgang til visdom, kreativitet, ideer og en kraft som er større enn meg selv.
 • Min egen superkraft som er tilgjengelig når jeg setter meg selv i «fri-modus», og bare lever ut ifra «livskraften».
 • Hvile i å være god nok, dette nå mitt nye «verdi-kompass»
 • Ler mer, lever mer, nyter mer og tar livet mindre seriøst og personlig.
 • Slippe kontrollen (på alt som jeg uansett ikke kan ha kontroll på). Bare la livet skje.
 • Frihet fra angst, depresjon, stress-symptomer.
 • En helt ny indre ro og fred….
 • Både gir og er til stede for andre ut fra kjærlighet.
 • Tydelighet og trygghet i «å være meg».
 • For første gang klare å kjenne på egne behov (takk for «sofa»- og «ta turen heim»coaching, Maiken).
 • Frigjøring fra roller og forventninger både til meg selv og fra andre.
 • Frihet til å leve i nåtid, fri fra begrensninger fra fortid (skam) og framtid (bekymringer).
 • Fri fra diagnoser og medisiner.
 • Frihet til å være meg selv i øyeblikket.
 • Følge og være tro mot «min sanne natur/kjerne», min intuisjon og «meg selv».
 • Og oppi alt dette den forunderlige enkeltheten i det hele, så nære og så lett tilgjengelig for alle……….

EVIG TAKKNEMLIG for at dere har vist meg veien «hjem» og på hver deres unike og måte har hjulpet meg å rive ned hinder og gjenopprettet kontakten og finne hjem igjen til min urokkelige kjerne, slik at jeg kan………;

Le mer, elske mer, leve mer, være den jeg er skapt til å være♥️ God nok, hverken mer eller mindre

Takk!!♥️

Dere er fantastiske!!

Gleder meg til videre utforsking sammen♥️

Stor og varm klem fra Elin 🥰

 


 

Som du ser – å «komme hjem» eller å «oppdage at vi allerede er hjemme» er det beste som kan skje oss mennesker.

Og det er håp for alle. Om du akkurat har begynt å merke at stress, jag og kav er på vei til å sende deg i veggen eller om det er mange merker i veggen etter tidligere møter så er «hjemme» allerede hos deg.

Hvis du vil ha en revolusjon som ikke krever at du atter en gang skal prestere eller fikse deg selv så hører vi veldig gjerne fra deg.

Reserver din gjennombruddssamtale her.

Det er en gratis og uforpliktende samtale som vil gi deg klarhet og verdi – og vi vil absolutt si fra om vi er en match, eller eventuelt peke deg videre om vi ikke er de beste til å hjelpe akkurat deg.

Som Elin sa: «Tenk at jeg som bruker å være så forsiktig av meg kastet meg med. Jeg er evig takknemlig.»

Eposten fra Elin:

Eposten fra Elin om å komme hjem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *