Resultater

Jeg meldte meg på livstransformasjonsprogrammet fordi jeg følte at jeg satt fast. Jeg hadde satt meg noen mål, og tenkte at jeg var på rett vei, men likevel var det som jeg ikke rikket meg av flekken. Jeg innså at jeg var redd, at jeg manglet selvtillit og at jeg ikke kom noe videre på egen hånd. Jeg bestemte meg for å søke hjelp, kanskje få noen verktøy som kunne dytte meg i riktig retning? Og det fikk jeg, på en måte. For til min overraskelse behøvde jeg ingen verktøykasse; jeg hadde jo allerede alt jeg trengte! Og det var da jeg innså dette at ting begynte å skje. Alt jeg hadde bekymret meg for, fantes ikke. Alle samtalene jeg hadde hatt med meg selv, det var bare tanker som surret. De var ikke virkelige. Og de var slett ikke farlige. Gjennom programmet har jeg oppdaget meg selv på en ny måte. Uten å fjerne noe av meg selv, uten å legge til noe, og uten å bytte ut noe. Fordi det allerede fantes der, og vil alltid gjøre det. Nå er jeg ikke lenger engstelig for å ta sjanser, fordi jeg vet at jeg har en sterk kjerne som forblir uberørt. I stedet for å bekymre meg over situasjoner før de finner sted, tar jeg ting mer som de kommer. Kort sagt: etter å ha gjennomført dette programmet føler jeg både tryggere, roligere og sterkere. Og ikke minst har jeg fått tilbake troen på meg selv!

Vibeke Selvstendig næringsdrivende skribent 39 år

Før jeg begynte med programmet kjente jeg meg stresset, utbrent og sliten. Jeg ble lett fornærmet, hadde angstfornemmelser og syntes ofte synd på meg selv. Heine lærte meg at det var mulig å se ting på en annen måte. Det beste var at det ikke var noen utfordringer som måtte gjennomføres eller arbeid som måtte gjøres. Endringene kom av seg selv etter hvert som innsikten og logikken kommer. Nå etterpå opplever jeg en grunnleggende ro, trygghet og ro. Det beste er at det er så lett å videreføre innsikten til de jeg er glad i. Nå er det bare bra.

Rune Gründer og daglig leder

Før jeg begynte i programmet var livet mitt preget av tunge dager. Søvnen var dårlig, jeg var stresset, utbrent og hadde et veldig tankekjør. Jeg slet med lav mestringsfølelse og følelse av å aldri være bra nok. I dag, tre måneder etter, oppleves det meste helt annerledes - til tross for at livssituasjonen er uforandret. Jeg sover godt, er tilfreds, har fått energi og glede og kjenner på gode følelser av trygghet og ro. Jeg har oppdaget friheten i det å bare være... og at jeg er fundamentalt OK! Innsiktene programmet har ledet meg til gjør meg takknemlig og åpen for ekte tilstedeværelse i livet. Anbefales de som ønsker å oppleve kjærlighet til seg selv og andre, en god indre ro og tilfredshet i sitt eget liv❤️

Randi Katrine

Jeg anbefaler livstransformasjonsprogrammet viss du har lyst å finne tilbake til deg selv og gjenoppdage at du er god nok akkurat som du er. Programmet har for meg betydd å si ja til HELE meg selv. Jeg har fått dyrebare innsikter, og gjennom disse forstått at jeg kan omfavne meg selv uansett. Jeg har erkjent at livet rommer oppturer og nedturer, og at mitt velvære og min oppfatning av meg selv ikke er betinget av omstendighetene. Og dette åpner opp for frihet. Og jeg har fått innsikt i at jeg ikke behøver å prøve å ta kontroll på fremtiden, og at jeg ikke trenger å gruble over fortidens sår. Fordi det er i øyeblikket jeg skaper mitt liv, og det er her og nå jeg finner det jeg trenger. Jeg vet nå at jeg har tilgang på alle de ressursene som behøves, og at jeg når som helst kan falle trygt ned i denne viten og finne det i meg selv. Med denne friheten kommer også mye mer ro, glede, entusiasme, kreativitet og livsgnist. For meg har glemte skatter fått komme frem i lyset på ny. Jeg er glad og takknemlig for at jeg tok sjansen og hoppet ut i dette programmet, som definitivt har hjulpet meg til å få et nytt perspektiv på meg selv og livet i verden.

Astri, 38 år