Føler du deg stuck i livet og ønsker en endring, eller begrenser du deg selv til å gjøre det vante og trygge? Hverdagen og livet trenger ikke være et valg mellom bekymring og dårlig samvittighet eller stress.

Har du noen gang sagt: «Innerst inne så vet jeg jo egentlig … , men…»

For innerst inne vet du allerede …

 • Du er god nok som du er
 • Hva som er rett og bra for deg
 • Du er så uendelig mye mer enn historien din

Hva om du plutselig våknet opp en dag og levde etter det du egentlig vet … innerst inne?

Som mennesker er vi naturlig glade og skapende, men vårt eget selvbilde (som er skapt av historien vår) står ofte i veien. Når vi slutter å la skam, frykt og vante mønstre definere hvem vi er, ligger alle muligheter åpne for oss. God selvfølelse, indre ro og trygghet i møte med det ukjente, oppstår naturlig derfra. Ved hjelp av enkle øvelser og innsikter kan du lære å vokse som menneske, og støtte seg selv på en nærende og god måte.

  Transformativ retreat i Trondheim

  I vakre, rolige omgivelser på Lian i Trondheim vil vi overnatte, spise og lære.

  Retreaten kalles transformativ fordi måten du tenker på vil bli endret – og det du lærer vil være med deg videre i livet og skape varig endring. Omtrent sånn som når du lærer deg å sykle.

   

  Det vil skje gjennom undervisning, dialog og øvelser for å skape innsikt i tankenes og følelsenes natur og refleksjon rundt vante tankermønstre og hvordan de holder oss låst – samt hva som skal til for å gå ut av dem. (PS: Enklere enn du tror.)

  Tilbakemeldinger på metode

  «Vil absolutt anbefale denne metoden til alle som har mye å stri med. Det som overasket meg mest med denne metoden er at den er så effektiv her får du jobbet med selve årsaken til det som plager deg, gjør deg usikker, gjør deg redd, gjør at du skammer deg, kunne gjøre egentlig det du vil pluss alt det andre.
  Det å kunne slippe alle disse vonde følelsene er virkelig en gave til deg selv.
  Denne metoden kan også brukes spontant når situasjoner eller hendelser oppstår i hverdagen. Dette er en gave til selve livet.»Trond J
  «[Jeg var] nedbrutt av dårlig selvbilde og utslitt av samfunnets krav, og jeg hadde et inderlig håp om at livet kunne være noe mer. […] Jeg har lært å elske meg selv, og være glad i muligheten over å utforske mitt menneskelige potensiale. Det har gitt meg en indre ro og en naturlig lyst til å oppsøke det som gir meg glede – og da blir livet så mye lettere å leve!»Kristin SW
  «Dette har gitt meg ny innsikt til å kjenne på en takknemlighet til livet. Dette gir en innvendig ro i situasjoner som før ledet til en stressfølelse. Innsikten har gitt en permanent endring i mitt yrkes- og privat-liv. Anbefales på det varmeste.»Mann, sivilingeniør, 50 år

  Tilbakemeldinger på tidligere workshopper

  «Spennende og tankevekkende»
  «Gir deg et nytt syn på livet»
  «Heine er en coach det er verdt å lære fra. Fin kursatmosfære.»
  «Annerledes. Øyeåpner!»

  Fredag 10. november kl 19 –
  søndag 12. november kl 16.

  BUL-hytta, Lian, Trondheim


  Alle billetter inkluderer:

  • Overnatting 2 netter
  • Frokost, lunsj og middag lørdag
  • Frokost og lunsj søndag
  3.997,- kroner

  Billett

  Kupongkode:    

  2.997,- kroner

  Tidlig-ute billett

  Kun tilgjengelig til og med 15.oktober
  Kupongkode:    


  Spørsmål? - ta kontakt på [email protected].

  Om workshopholderen

  Heine Kolltveit
  For 7 år startet Heine sin utdannelse hos Norsk Coach Akademi med sertifiseringen gjennom verdens største coachorganisasjon International Coach Federation (ICF).

  Han har senere gått coachingkurs fra Insight Consulting kalt «The Arts» og har vært gjennom Generating Transformative Change kurs (4 turer bort til USA) med Pacific Integral i Seattle to ganger – først som deltaker og deretter som mentor.

  Men den formelle læringen satt til side:
  «For å være helt ærlig med deg så har den aller mest verdifulle læringen vært gjennom å bli coachet selv. Jeg har vært så heldig å hatt to coacher i tilsammen 3 år som har vært helt fantastisk. Det koker ned til at jeg kan ikke ta folk lengre eller dypere enn jeg har vært i meg selv.»

  Med 7 års coach-erfaring hjelper Heine deg med å kraftfullt navigere mot et autentisk liv fylt av livsglede, mening og nærende relasjoner til andre mennesker.


  Heine Kolltveit, 37 år, fra PhD i databaser (2008) til 7 års coacherfaring

  Om lokalet

  Rett utenfor Trondheim, i ydylliske omgivelser, 1,2 km fra endestoppen til trikken, 800 meter forbi Lian Restaurant og helt på kanten av Bymarka ligger BUL-hytta. Hytta er nesten 400 m2 og har blant annet:


  • Storstue med sitteplasser, piano og musikkanlegg.
  • Peisestue med stor vinkelsofa med sofabord og ett stort langbord med sittebenker.
  • 5 soverom, hver med 4-6 senger, tilsammen 25 sengeplassar.
  • Dusj og badstue.

  Vanlige spørsmål

  Hva skjer egentlig på retreaten?

  For deg som ikke har vært på en transformativ workshop før så er det ikke alltid så lett å skjønne på forhånd hva som skal skje. Kort fortalt så går det på å få noen aha-øyeblikk. Det vil skje gjennom dialog, foredrag og enkle øvelser. Disse øvelsene vil hjelpe deg til å gå ut av vante tankemønster og se en dypere sannhet.

  Er dette en sekt eller religøst i noen form?

  Nei, det handler kun om å vokse som menneske og du står fritt til å beholde det livssynet du har. Tanker og følelser er en del av det å være menneske uansett hvilket livssyn man har.

  Har du flere spørsmål: Ta kontakt