Å våkne opp fra drømmen – illusjoner og tåkelegging

De aller fleste av oss lever i en drøm – et slags halvveis mareritt – som reduserer livsglede og kreativitet.

La oss kalle denne drømmen «det tillærte livet».

Det er det livet der vi finner en «trygg» boks og gjemmer oss inne i den. Det livet der det ukjente er skummelt (kan jo komme til å feile) og en må beskytte seg fra livet og andre mennesker (for det kan jo være at de ikke liker deg). Det livet som gjerne er fylt med bekymring, krangel, stress, frykt, skam og å holde seg selv tilbake – og avgjørelser blir tatt ut fra frykt og worst case scenarios.

Og så finnes det et annet liv der en våkner opp fra «det tillærte livet». La oss kalle det «det egentlig livet».

Et liv der du allerede har alt du trenger. Et liv der du er glad for de gavene (ting, situasjoner, ++) du opplever, men ikke lar de definere hvordan du har det.

Et liv der du er i kontakt med visdommen i deg – der du er autentisk, ekte og kraftfull. Der det ikke lengre handler om å «få» noe av verden (du har jo egentlig allerede alt du trenger), men om å gi. Gi av de talentene og gavene som er unike for deg – på din unike måte.

Det livet der du kan se på naboen og se at han og gir noen fantastiske gaver, men uten at sammenligning, misunnelse eller skam dukker opp. Eller at du følger ideer om at du må gi eller gjøre det sammen.

Se videoen nedenfor …

Klar for å gå dypere?

Transformativ workshop

Våkn opp

Er du stuck noe sted i livet eller begrenser du ditt eget potensial?

På tide å våkne opp til hvem du egentlig er?

Lørdag 10.juni

Les mer om «Våkn opp» her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *