Å (endelig) finne indre ro, frihet og lykke

Gratis nettforedrag:

Opplever du at stress, uro, nedfor, bekymringer, anger, skam («ikke bra nok»), osv stjeler den indre roen, friheten og livsgleden?

Har du oppdaget at positiv tenking ikke får deg i mål?

At det (også) blir et evigvarende hamsterhjul?

Kanskje du, som jeg også gjorde, har lett etter den teknikken, øvelsen eller magiske pillen som skal føre til evigvarende glede og kun positive følelser?

Jeg har en dårlig og en god nyhet til deg.

Hvilken vil du ha først?

Den dårlige? ok …

Den dårlige nyheten

Den første nyheten er at eventyrets «så levde de lykkelig i alle sine dager» ikke finnes. Vi er mennesker – og som mennesker så har vi oppturer og nedturer.

Du vil høre den gode og?

Den gode nyheten

Den gode nyheten er at det er fullt mulig å komme til et sted der oppturene er flere og varer lenger. Og nedturene blir møtt med mer eleganse og letthet – og dermed blir færre, ikke så dype og med kortere varighet.

Og jeg har gjemt den beste nyheten til slutt.

Du kommer til å like denne …

… er du klar … ?

Ok, her kommer den:

Den beste nyheten

Den beste nyheten er at mer indre ro, frihet og lykke IKKE er noe som krever årevis med trening. Det krever ikke å lære teknikker eller tankesett som du må gå å minne deg selv på.

Du tenker det er for godt til å være sant? For enkelt til å være ekte?

Du er isåfall ikke alene om tro det. (Må du minne deg selv på gravitasjon fins?) Jeg og de aller fleste (alle?) av kundene mine har på ett eller annet tidspunkt følt det samme. Jeg lar tilbakemeldingene tale for seg selv …

Her er tilbakemelding fra en tidligere kunde, Arnt:

«Det som før var så komplekst, så vanskelig å forstå og løse, er nå utrolig enkelt. Nå har jeg en frihet som jeg før ikke opplevde, og heller ikke visste fant sted. Og når jeg praktisk talt har alt, gjenstår det bare å leve livet. Heine hjalp meg ved å peke ut veien, og sammen endret vi livet mitt.»

Og fra Lisa:

«Før coachingen opplevde jeg stress i jobben, urolighet og angst (spesielt rødmeangst!).
Livet føles fysisk og psykisk lettere, og jeg er oppriktig lykkelig.
Nå opplever jeg fryktløs harmoni. «

Heine Kolltveit vil guide deg til nye innsikter og aha-øyeblikk der hensikten er å skape større letthet og mer ro, frihet og glede i livet ditt.

Deltakelse er helt gratis

Nettforedraget starter straks

Bli med nå